Alimentare
Alimentarea oaspeților constă din bucate preponderent tradiționale și pregătite în condiții de casă. Meniul este variat și poate fi alcătuit în dependență de solicitarea turistului. Principalele feluri de mâncare sunt următoarele:
1. Zeamă din carne de pui cu tăieței de casă;
2. Borș cu varză și fasole;
3. Supă din pește;
4. Sarmale (cu carne de pui, vită, porc);
5. Friptură cu mămăligă și brânză;
6. Tocană din carne de iepure la ceaun;
7. Hușcă din carne de iepure;
8. Fasole înăbușite;
9. Plăcinte (cu brânză, varză, cartofi, bostan);
10. Frigărui (carene de iepure, porc, vită, pui).
Exemplu de meniu:
- Dejunul: Brânzoaice cu dulceață (căpșuni, zmeură ș.a); Tartine cu salam, cașcaval, legume; Salată (morcov, nucă și portocală); Ouă fierte; Biscuiți de casă; Ceai,cafea.
- Prânzul: Supă de ciuperci; Friptură de pui cu mămăligă și brânză de oi; Salată din roșii, castraveți, brânză și piept de pui; Cartofi cu carne de porc la cuptor; Legume, fructe; Suc.
- Cina: Piureu cu pârjoale din carne de pasăre; Roșii umplute cu ouă; Mere la cuptor; Salată din varză, morcov, verdețuri; Suc; Fructe; Biscuiți de casă.